Vuk Lazović (©Reuters)
Vuk Lazović (©Reuters)

Novo veliko pojačanje Partizana: Posle Šotića stigao i crnogorski reprezentativac

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.02.23. | 22:45

Vuk Lazović pojačao tim iz Humske, vraća se u crno-beli tabor posle skoro deceniju i po

Rukometaši Partizana bili su ubedljivo najmlađi u prvom delu sezone. Odlično je delovao tim Darija Krželja u većem delu Arkus Superlige Srbije, ali u duelima sa timovima iz vrha (Vojvodinom, Metaloplastikom i pančevačkim Dinamom) falilo je iskustva. To su crno-beli dobili ove zime.

Posle nekadašnjeg reprezentativca Srbije, levog krila Mladena Šotića i defanzivnog specijaliste Nemanje Milovanovića u Humsku je sleteo iskusni pivotmen Vuk Lazović. Crnogorski reprezentativac branio je boje svoje selekcije na Svetskom prvenstvu prošlog meseca, a vraća se u Partizan posle 14 godina. Promenio je veliki broj klubova, a u redove vicešampiona Srbije dolazi iz Kuvajta. Ostaće do kraja sezone u klubu u kojem je napravio prve rukometne korake.

Izabrane vesti

Vuk Lazović je rođeni Beograđanin, a široj javnosti poznat je kao sin legendarnog glumca Danila Lazovića. Iskusni 34-godišnji pivot je poslednjih nekoliko sezona proveo u Aziji, a internacionalno iskustvo, po odlasku iz Partizana, sticao je u Vardaru, Slovanu (Slovenija), Libeku (Nemačka), Dunarei Kalaraši (Rumunija)…U Srbiji je branio boje i kragujevačkog Radničkog, Zaječara, Crvene zvezde i Vojvodine.

Partizan je trenutno na četvrtom mestu Arkus Superlige, a sa ovom trojicom iskusnih igrača Krželj sada ima daleko dužu klubu, pa bi crno-beli do kraja šampionata mogli da budu najveća pretnja po lidera, devetostrukog uzastopnog šampiona Srbije, Vojvodinu.



tagovi

RK PartizanARKUS ligaRukometna superligaVuk Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara